“Wij hebben genoten van de gastvrijheid en de omgeving. Wat een luxe en rust. Voor herhaling vatbaar”

“Mijn verblijf bij mevr. van Muiswinkel is me uitstekend bevallen. Heerlijke bedden, zeer goed geslapen en ’s morgens een meer dan voldoende ontbijt. Het is een echte aanrader en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.”

Bloemlezing van reacties van onze gasten

“We hebben genoten van het comfort! Een heerlijke thuishaven om de mooie omgeving te verkennen. Ook de huiselijke sfeer spreekt ons aan. Wij verheugen ons op een volgende keer met een goochelvoor-stelling!”

“Als wandelaars hebben we gisteren de etappe van het Hollandse Kustpad van Wijk aan Zee naar Santpoort gelopen. Vandaag gaan we van hier naar Haarlem. En tussendoor sliepen wij in deze gastvrije Bed en Breakfast! Een hartelijke ontvangst, een verrukkelijke slaapkamer, een verkwikkende douche (Heerlijk na een wandeling met warm weer) en zojuist een heerlijk ontbijt. Dit maakt deze mini-vakantie erg aangenaam. We zullen bij thuiskomst deze Bed en Breakfast bij vrienden en kennissen dan ook zeker aanbevelen. Voor iedereen die even wil onthaasten bij duinen en zee en zich heerlijk wil laten verwennen! Hartelijk dank dus!”

“Dank voor het goed verzorgde, frisse en gezellige pension en het verrukkelijke ontbijt. Voor herhaling vatbaar en aanbevelenswaardig. De terugreis verliep vlot qua aansluitingen. Ik heb eveneens genoten van de frisse lucht, de heldere hemel vol sterren gisterenavond, dit zie je bij ons bijna niet meer i.v.m. de industrie (luchtvervuiling) en ’t vele licht. ’t Was even genieten!”